Bekijk hieronder onze diensten

Webdesign

Er zijn verschillende manieren om een website te maken. Bij Eagle Marketing bouwen we websites in WordPress. WordPress is een van de grootste en veiligste platformen om een professionele website in te ontwikkelen. Door dat wij gebruik maken van WordPress bent u verzekerd dat uw website voldoet aan de basis richtlijnen van Google. Denk hierbij aan een snelle laadtijd, responsive voor mobiel en tablet en een goede beveiliging. Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over onze verschillende pakketen. 

Social Media

Online marketing kan op veel manieren worden uitgevoerd. Een daarvan is via social media. Het grote voordeel hiervan is dat u binnen een relatief korte tijd een zeer grote doelgroep van potentiele klanten kunt bereiken. Gezien het feit dat meer dan 95% van de Nederlanders gebruikt maakt van social media is het voor iedere onderneming Van zzp’er tot mkb’er een onmisbare marketing tool geworden. Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen met het opzetten van de juiste campagnes op de juiste platformen.

Lead Generation

Lead generation houd in het binnenhalen van nieuwe potentiele klanten voor uw onderneming. De oudste en meest bewezen effectieve manier om in contact te komen met uw doelgroep is door middel van directe benadering. Of met andere woorden telefonisch de klant benaderen. Telefonische acquisitie is een vak apart. Veel ondernemers vinden dit dan ook het meest lastig om zelf te doen. Het kost veel geld, tijd, energie en kennis om een functionele binnen / buitendienst op te zetten. Eagle marketing heeft jarenlange ervaring in zowel koude als warme acquisitie en helpt ondernemers on hun producten of diensten onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. Ook helpen wij ondernemers met het inplannen van warme afspraken voor uw accountmanagers. Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen met het vergroten van uw omzet.